Steenkaai

Wandelen, fietsen en varen
Water
Stad in vernieuwing

Langs de schilderachtige oevers van het kanaal in Vilvoorde strekt zich de Steenkaai uit, een levendige en charmante locatie die zowel inwoners als bezoekers aantrekt. Met zijn nieuwe moderne woonblokken en promenade biedt de Steenkaai een ideale omgeving voor ontspanning en ontmoetingen.

Hier kun je rustig wandelen langs het water, genietend van het kabbelende geluid van de voorbijvarende boten en het uitzicht op de pittoreske omgeving.

Brasserie Canal langs de kaai nodigt uit tot een moment van ontspanning met een drankje of een hapje, terwijl je het bruisende leven van de stad aan je voorbij ziet gaan. Op zonnige dagen is de Steenkaai een populaire bestemming voor zowel locals als toeristen, die hier samenkomen om te genieten van de sfeer en het prachtige uitzicht.

Of je nu op zoek bent naar een rustige plek om te genieten van de natuur, een gezellig terras om te ontspannen met vrienden, of gewoon wilt genieten van de maritieme charme van Vilvoorde, de Steenkaai is een must-visit bestemming die de diversiteit en schoonheid van de stad op unieke wijze weerspiegelt.

Langs de Steenkaai in Vilvoorde ademt de stad haar levendige hart uit, waar de kades bruisen van gezelligheid en de zonsondergangen fluisteren over gedeelde momenten en eindeloze mogelijkheden.

Stratenplan

Naar top