Waterbus en boottochten

Wandelen, fietsen en varen
Water
Voor groepen

Ontdek de Waterbus: een unieke manier om tussen Vilvoorde en Brussel te reizen

De Waterbus is een unieke en milieuvriendelijke manier om te reizen tussen Vilvoorde en Brussel van begin mei tot eind oktober. Met de Waterbus kan je genieten van een ontspannen en schilderachtige boottocht op het water, terwijl je comfortabel en snel van de ene stad naar de andere reist.

De Waterbus heeft 2 stops in Vilvoorde

  • De Steenkaai 
  • Park Drie Fonteinen 

Voor het gebruik van de Waterbus tussen Vilvoorde en Brussel zijn er verschillende tarieven beschikbaar, afhankelijk van uw reisbehoeften en -frequentie. U kunt losse tickets kopen voor een enkele reis of een retour, of u kunt kiezen voor een voordelig abonnement als u regelmatig gebruik wilt maken van de Waterbus.

Voordelen van de Waterbus

  • milieuvriendelijk vervoermiddel
  • ontspannen en schilderachtige boottocht
  • vermijdt verkeersdrukte en parkeerproblemen
  • comfortabele boten

Voor meer informatie over de Waterbus, inclusief route, dienstregeling, tarieven en tickets, kan je terecht op de officiĆ«le website van de Waterbus www.waterbus.eu/nl/.

Op zoek naar een boottocht op het kanaal Brussel-Schelde? Ontdek de schoonheid van het water met Rivertours

Rivertours is de toegangspoort tot het verkennen van het prachtige kanaal in Vilvoorde op een unieke en onvergetelijke manier. Stap aan boord van deze boten en laat je meenemen op een reis vol ontdekking en ontspanning.

Rivertours biedt een scala aan boeiende boottochten die ontworpen zijn om aan de behoeften en interesses van elke reiziger te voldoen. Geniet van rustige sightseeing cruises langs schilderachtige rivieroevers en adembenemende natuur.

Meer informatie vind je op www.rivertours.be.

Naar top