Apps

Als je Vilvoorde bezoekt en op zoek bent naar een unieke en informatieve ervaring, dan zijn er twee apps die door Visit Vilvoorde worden aanbevolen: de Street Art Cities app en de ErfgoedApp. Deze apps kunnen je bezoek aan Vilvoorde verrijken en je helpen om de stad op een interactieve en boeiende manier te verkennen.

De Street Art Cities app is ideaal voor liefhebbers van straatkunst en graffiti. Vilvoorde heeft een levendige street art-scene met prachtige muurschilderingen en kunstwerken verspreid door de stad. Met de Street Art Cities app kun je gemakkelijk de locaties van deze kunstwerken vinden en meer te weten komen over de kunstenaars en de verhalen achter de werken.

De ErfgoedApp is perfect voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de geschiedenis en het erfgoed van Vilvoorde. Met deze app kun je verschillende erfgoedroutes volgen die je langs historische gebouwen, monumenten en bezienswaardigheden in de stad leiden. De app biedt boeiende verhalen, foto's en audiofragmenten die je helpen om een dieper inzicht te krijgen in de rijke geschiedenis van Vilvoorde.

Door gebruik te maken van deze apps tijdens je bezoek aan Vilvoorde, kun je op een interactieve en educatieve manier de stad verkennen en ontdekken. Of je nu geïnteresseerd bent in kunst, geschiedenis of gewoon op zoek bent naar nieuwe manieren om Vilvoorde te ontdekken, de Street Art Cities app en de Erfgoedapp zijn handige tools die je ervaring in deze prachtige stad zullen verrijken.

Download de Street Art Cities app

Download de ErfgoedApp

Naar top