Boek een gidsbeurt

Het boeken van een gidsbeurt voor wandelingen of fietstochten in Vilvoorde is een uitstekende manier om de stad en haar omgeving op een unieke en boeiende manier te verkennen. Er zijn verschillende gidsen beschikbaar die begeleiding bieden en interessante inzichten delen over de geschiedenis, cultuur en bezienswaardigheden van Vilvoorde.

Door een gids te boeken, krijg je toegang tot lokale kennis en verhalen die je niet zou ontdekken als je zelfstandig op verkenning gaat. Gidsen kunnen je meenemen langs verborgen pareltjes, historische locaties en schilderachtige plekjes die je anders misschien zou missen. Bovendien word je zo voorzien van context en achtergrondinformatie, die je ervaring verrijken en verdiepen.

Je kan een gids boeken voor één van onderstaande themawandelingen: 

Hoeveel kost een gegidste wandeling?

Voor een groep tot 25 personen bedraagt de kostprijs 45 euro. Hierbij wordt een administratiekost van 6 euro gerekend. Is de groep groter dan 25 personen of wenst u meerdere gidsen? Dan komt er per extra stadsgids 39 euro bij.

Wanneer kan ik een wandeling met gids boeken?

Gidsen kunnen doorheen heel het jaar geboekt worden, zowel in de week als in het weekend.

Wandelingen op maat

Is de wandeling niet volledig je ding? Neem dan contact op met de dienst Vrije Tijd zodat we voor jou een tocht op maat kunnen uitwerken.

Voorwaarden

De algemene voorwaarden voor gegidste wandelingen vind je terug in de bijlage onderaan deze pagina.

Hoe vraag ik een gegidste wandeling aan?

Wil je een gegidste wandeling aanvragen? Vul dan onderaan de pagina het online aanvraagformulier minstens 10 dagen op voorhand in. Als één van onze gidsen beschikbaar is om jouw wandeling te begeleiden, nemen we contact met je op om de wandeling te bevestigen.

Zelf stadsgids worden

Wens jij met veel enthousiasme wandelingen in Vilvoorde te begeleiden? Weet je wat af van de rijke Vilvoordse geschiedenis en boeiende stadslegendes? Kan je enthousiast vertellen?

Stel je dan zeker kandidaat onderaan de pagina via het online aanvraagformulier.

Of je nu alleen reist, met familie of vrienden, of als onderdeel van een grotere groep, het inhuren van een gids voor je wandeling of fietstocht in Vilvoorde kan je ervaring verrijken en onvergetelijk maken.

Downloads

Naar top