Toeristisch infopunt

Zin in een bezoekje aan Vilvoorde? Op zoek naar meer info en toeristische brochures? Reserveer je graag een gidsbeurt of groepsuitstap? Dat kan in het infopunt.

In Vilvoorde is het toeristisch infopunt een waardevolle bron van informatie en diensten voor zowel bezoekers als inwoners die de stad willen verkennen en ontdekken. Gelegen op een centrale locatie, fungeert het toeristisch infopunt als een gastvrije hub waar je terecht kunt voor alles wat je moet weten over Vilvoorde en haar omgeving.

Of je nu op zoek bent naar suggesties voor bezienswaardigheden, culturele evenementen, wandel- en fietsroutes, of praktische informatie, de medewerkers van het infopunt staan klaar om je te helpen. Daarnaast vind je er brochures, kaarten en andere promotionele materialen die je kunnen helpen bij het plannen van je verblijf in Vilvoorde.

Kortom, het toeristisch infopunt in Vilvoorde is een waardevolle schakel voor iedereen die de stad bezoekt. Of je nu op zoek bent naar praktische informatie, culturele tips of gewoon een vriendelijk gezicht om je te verwelkomen, het toeristisch infopunt staat altijd paraat om je te helpen en je verblijf in Vilvoorde zo aangenaam mogelijk te maken.

Het infopunt is open van:

  • 9 tot 12 uur en van 13.30 tot 16 uur op maandag, woensdag en donderdag,
  • op dinsdag is het Infopunt open tot 19.30 uur,
  • op vrijdag enkel in de voormiddag van 9 tot 12 uur.

Vilvoorde's toeristisch infopunt: jouw sleutel tot ontdekkingen, advies en gastvrijheid in de stad. Verrijk je ervaring, beleef Vilvoorde!

Stratenplan

Naar top